fbpx
Planšetės krovimo lizdo keitimas2024-05-10T12:39:23+00:00

PLANŠETĖS KROVIMO LIZDO KEITIMAS

Nekrauna planšetės baterijos? Sužinok kiek kainuos pakeisti planšetinio kompiuterio krovimo lizdą nemokamai!

Domina planšetės lizdo keitimas kaina? Atlikimo laikas? Mes atsakysime į visus jūsų klausimus ir tinkamai pasirūpinsime jūsų planšete. Planšetės krovimo lizdo keitimas nėra sudėtinga procedūra, ilgam įrenginio palikti nereikia!

 SUŽINOKITE KIEK KAINUOS PLANŠETĖS LIZDO KEITIMAS:

    Pasirinkite vietą:

    Tilžės g. 52D, elektronikos servisas.

     I-V 9:00-18:00 VI 10:00-15:00

    Dirbame ir visoje lietuvoje!

    Siųskite kurjeriu, tai paprasta!

    PLANŠETĖS LIZDO KEITIMAS KLAIPĖDOJE, NE VIEN NAUJAS LIZDAS, BET IR NAUJAI ATGIJĘS PLANŠETINIS KOMPIUTERIS!

    Įtariate, kad reikalingas planšetės krovimo lizdo keitimas? Susipažinkite su dažniausiai pasitaikančiais simptomais! Pasitikrinkite arba išsklaidykite susidariusią nuomonę, sužinokite ar jums reikalingas planšetinio kompiuterio lizdo keitimas!

    1. Įkroviklis neįkrauna planšetės. Viena iš pagrindinių problemų – Įkrovimo lizdo pažeidimai. Įkroviklis planšetės tiesiog nebeįkrauna. Prieš darant tolimesnius sprendimus verta pasitikrinti su kitu įkrovikliu bei kitu įkrovimo kabeliu – problemų pasitaiko ir čia.

    2. Įkrovimas tik tam tikru kampu. Neretai, planšetės lizdo keitimas nustatomas radus dar tik besiformuojančius simptomus. Įkroviklis krauna tik jį palenkus ar stipriau užlaužus. Tai gali būti dėl atitrūkusių lizdo kojų. Planšetinio kompiuterio lizdo keitimas tai išspręs.

    3. Įkroviklis tiesiog nebetelpa į lizdą. Toks reiškinys gali atsirasti dėl lizde esančių nešvarumų. Įvairios šiukšlės ir dulkės neretai užkiša lizdo ertmę ir neleidžia įrenginiui pasikrauti. Tai ypač būdinga iPad planšetėms. Dažniausiai užtenka lizdą išvalyti, planšetės lizdo keitimas nereikalingas.

    Nesate tikri dėl planšetės būklės? Ar pastebėjote, kad įkrovimo lizdas neveikia taip, kaip turėtų, arba galbūt jaučiate, kad įkrovimas yra nepakankamas? Suprantame, kad šios problemos gali sukelti nepatogumų ir trukdyti įprastam įrenginio naudojimui. Mūsų komanda yra pasirengusi jums padėti! Siūlome jūsų planšetinio kompiuterio įkrovimo lizdo būklės patikrinimą už tik 10 eurų. Tai puiki galimybė sužinoti, ar įkrovimo lizdas veikia tinkamai arba ar yra kitų techninių problemų, kurias galime išspręsti.

    Kaip vyksta planšetės lizdo keitimas, kaina? Trukmė? Garantijos? Visą informaciją apie įkrovimo lizdo keitimą rasite žemiau!

    Dažniausiai užduodami klausimai apie planšetės įkrovimo lizdą pateikiami žemiau. Siekiame užtikrinti, kad planšetės įkrovimo lizdo keitimas Klaipėdoje vyktų kuo sklandžiau, tad procesą aprašome iki smulkmenų, visi mes norime žinoti, kas vyksta su mūsų įrenginiais:

    • Planšetinio kompiuterio įkrovimo lizdo pakeitimas Klaipėdoje užtruks 2-3 darbo dienas. Be abejo, tai visiškai įmanoma. Prieš pradedant pakeitimo procedūras, tikriname, ar lizdas yra pas mus servise arba sandėlyje. Daugeliui modelių lizdo keitimas atliekamas tą pačią dieną, tačiau, jei neturime reikiamos detalės pas mus, sutariama dėl kitos datos.

    • Planšetės įkrovimo lizdo keitimas sukelia svarbą dėmesį ir kainos aspektą! Visi trokštam gauti didžiausią vertę už mažiausią kainą. Šią nuostatą puikiai suprantame, todėl nuolat siekiame siūlyti konkurencingiausią kainą.

    • Kokia yra naujo įkrovimo lizdo kokybė ir garantija? Kai įmanoma, siūlome originalias dalis, o jei tokių pasirinkimų nėra, naudojame aukštos kokybės pakaitines, kurios dažnai nenusileidžia originalioms. Visiems lizdams suteikiame 30 dienų garantiją!

    Ar dažnai reikia keisti planšetės krovimo lizdą? Nustebsite sužinoję, planšetinio kompiuterio lizdo keitimas yra trečias pagal planšečių gedimus pasitaikantis reiškinys, po ekrano keitimo paslaugų. Naudojant įrenginį kasdien lizdų pažeidimai beveik neišvengiami, ypač biudžetinės klasės planšetėse. Tai gali įtakoti nekokybiški krovimo kabeliai, nešvarumai lizde, grubus lizdo įstatymas bei kiti faktoriai. Gera žinia, kad lizdą pakeisti nėra jau taip sudėtinga, kaip daugelis galvoja Jei nekrauna planšetės – kreipkitės į Taisom.lt

    Planšetės krovimo lizdo keitimas:

    Paslaugos atlikimo greitis

    TRUKMĖ: 2-3 darbo dienos*

    Užsakant detales terminas 1-2 savaitės.

    Remonto kaina

    KEITIMO KAINA: nuo 30 Eur*

    Kaina nurodyta be detalės sumos ir mokesčių.

    Suteikiama garantija

    GARANTIJA: 30-ies dienų*

    Daugiau info žiūrėti „Garantinis aptarnavimas“ puslapyje.

    Sugedo elektronika, bet
    esate iš kito miesto?

    Siųskite kurjeriu – tai paprasta!

    Ne tik gelbėjame Klaipėdiečius praktiškai visais elektronikos klausimas, bet nuo šiol aptarnaujame ir visą Lietuvą! Užpildyk užsakymo formą, supakuok sugedusį įrenginį ir siusk jį mums! Jūsų elektronika pasirūpinsime mes!

    Įrenginių siuntimo remontui taisyklės.
    Kaip saugiai supakuoti įrenginį?
    Kaip siuntą perduoti kurjeriui?

    TURITE MUMS KLAUSIMU?

    Domina planšetės krovimo lizdo keitimas, kaina, terminas? Užduokite klausimą elektronikos taisykloje dirbantiems specialistams! Mums patinka bendrauti, nemokamai konsultuojame telefonų, kompiuterių, televizorių bei kitos elektronikos remonto klausimais! Laukiame jūsų užklausų, atsakysime kiekvienam!

    NAUDINGI STRAIPSNIAI:

    Planšetės krovimo lizdas pigiau!

    Ne visada remontas turi būti brangus. Siūlome ne tik originalias, bet ir pakaitines dalis. Pastarosios nenusileidžia kokybe originalioms, o kartais turi dar daugiau talpos. Kainos atžvilgiu, pakaitinė dalis bus visad pigesnė nei originali!

    Kodėl verta rinktis kokybišką taisyklą.

    Nors pigesnės taisyklos kartais gali sutaupyti keletą eurų, vertėtų atsižvelgti į jų kokybę, esame susidūrę su atvejais kai dėl prastos litavimo kokybės atsiranda daugiau problemų!

    Net ir patys rečiausi planšečių lizdai.

    Galimybė užsakyti bet kurį lizdą, štai kur iššūkis! Turime galybę tiekėjų kurių pagalba ieškome lizdų visome pasaulyje! Kiniška rinka, Europos rinka ar JAV rinka? Mes užsakome iš visur. Klauskite, rasime lizdą ir jūsų planšetei!

    planšetės krovimo lizdo keitimas, kaina per didelė?

    Kaina pasirodė per didelė? Galbūt galime jums padėti, kai kuriais atvejais galime pasiūlyti sutvarkyti tą patį lizdą ar pritaikyti pigesnį lizdą – su mintimi kuo daugiau sutaupyti. Raskime sprendimą kartu!

    Elektronikos taisykla Life4Laptop
    Elektronikos taisykla planšetiniukompiuteriuremontas.lt
    Tinklapių kūrimas Opengate.lt
    Televizorių remontas Klaipėdoje
    Kompiuteriu supirkimas Klaipėda

    Title